Logo RION
  Wie zijn wijVloerbedekkingRaamdecoratieRION aan het werkKarpettenContact & RouteTipsReacties klanten  
 
leeg
Aanbiedingen Aanbiedingen
lijn
Bullet
Laminaat aanbieding
 

DoeHetZelf aanbieding Laminaat !!
  Lees meer >>
leeg leeg
Bullet
Actuele aanbieding
 

Bekijk de aanbiedingen van nu !!!

  Lees meer >>
leeg leeg
Bullet
Trap met bies
 
Wilt u iets orgineels, wat stijlvols en wat anders... Kies voor een trap met een bies of loper !
  Lees meer >>
leeg leeg
Bullet
Trapstunt
  Uw trap gestoffeerd met een sterk projecttapijt vanaf € 299,-
  Lees meer >>
leeg leeg
Bullet
Zonwering
  Nu 10% DHZ-korting op alle (o.a. Luxaflex en B & C) rolgordijnen, jalozieën, vouwgordijnen, plissé en raam en deurhorren.
  Lees meer >>
leeg leeg
 
 
 
 leeg
Onze merken zonwering
lijn

 

Luxaflex  Wij zijn "select" dealer van Luxaflex. Dit houdt in dat wij een aparte shop in de winkel hebben waarin alle artikelen van Luxaflex hangen, zodat u ze in het echt kunt bekijken. De "select"dealer heeft de nieuwste collectie. Alles wordt vakkundig door ons opgemeten en wordt op maat gemaakt. Wij helpen u graag bij het maken van de goede keuze.
bece Je huis voorzien van raamdecoratie is zoveel meer dan alleen het plaatsen van jaloezieën of (rol)gordijnen. Het is het creëren van een thuis waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Met de raamdecoratie van bece® maken we van jouw huis de perfecte plek.
lega Wij fabriceren rolgordijnen, prestigerolgordijnen (ook wel duo-rolgordijnen genoemd), cassette rolgordijnen, sunfolierolgordijnen, aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, lamelgordijnen, paneelgordijnen, plissé, duette, PerfectFit systemen en horren.


 
powerview

   Klik op afbeelding voor video
PowerView®

Luxaflex Nederland presenteert: PowerView® Motorisation, waarmee het automatisch bedienen van raamdecoratie via je smartphone mogelijk wordt.

Met dit systeem kan raamdecoratie worden bediend met de PowerView® App of met de Pebble® afstandsbediening. Ook kan door middel van het maken van scènes de raamdecoratie volledig automatisch bediend worden.


 

 

        ------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 
Door alles in één hand komt vakwerk tot stand 
Rotterdam-Prinsenland: Anthonnetta Kuijlstraat 109, 3066 GS Rotterdam - Karpettenkelder telf. 010-210 33 00 - Rion Woninginrichting telf. 010-455 35 29