Home
     
 
Logo Aimfor
 
  Wie zijn wijVloerbedekkingRaamdecoratieRION aan het werkKarpettenContact & RouteTipsReacties klanten  
 
leeg
Aanbiedingen Aanbiedingen
lijn
Bullet
Laminaat aanbieding
  DoeHetZelf aanbieding Laminaat !!
  Lees meer >>
leeg leeg
Bullet
Actuele aanbieding
 

Bekijk de aanbiedingen van nu !!!

  Lees meer >>
leeg leeg
Bullet
Trap met bies
  Wilt u iets orgineels, wat stijlvols en wat anders... Kies voor een trap met een bies!
  Lees meer >>
leeg leeg
Bullet
Trapstunt
 

Uw trap gestoffeerd met een sterk projecttapijt (in 11 kleuren).

  Lees meer >>
leeg leeg
Bullet
Zonwering
  Nu 10% DHZ-korting op alle (o.a. Luxaflex en B & C) rolgordijnen, jalozieën, vouwgordijnen, plissé en raam en deurhorren.
  Lees meer >>
leeg leeg
 
 
 
 leeg
Laminaat
lijn

Het grote voordeel van laminaat is dat het gemakkelijk te onderhouden is. Daardoor is laminaat een zeer voordelige keus.

Laminaat is uit een aanzienlijk uitgebreid assortiment te verkrijgen. Bijvoorbeeld houtwerk-dessins, plavuis-motieven en marmer-structuur.

Noviteit in het laminaat is de "uni-click", de planken hoeven niet meer verlijmt te worden, je klikt je zo in elkaar. De naden zijn mooier, strakker en het voordeel is dat je dit laminaat kan oppakken en verhuizen.

Laminaat

Laminaat

Wij hebben de volgende kwaliteitsmerken in onze collectie (klik op het logo voor meer informatie):
 

TOPKWALITEIT


Quick-Step® legt zichzelf kwaliteitseisen op - van grondstof tot afgewerkt product - die hoger liggen dan de geldende EN- en ISO-normen. Alleen het beste is goed genoeg. Quick-Step®, is waarschijnlijk één van de beste vloerbekledingen ter wereld. 

logo quick-step

 

 

STIJL, KWALITEIT, EENVOUD

Balterio biedt u een breed assortiment aan prachtig uitziende decors, helder licht of diep donker, een schitterende glans of een metaallook, tegels of planken die er alle anders uitzien en verschillende texturen bezitten en verkrijgbaar zijn in 1-plank-, 2-strip- of 3-strip... U vindt zeker een geweldige vloer die uw dromen doet uitkomen. 

Balterio

 

 

ORIGINAL HPL

Deze HPL fluister vloer is geschikt voor het zwaarste gebruik, waardoor deze vloer een zeer langdurige garantie heeft. Alloc is erin geslaagd om niet alleen top kwaliteit maar ook een verrassend decorprogramma te bieden Lichte decoren als Wit Eiken en Grenen zijn een lust voor het oog, maar ook voor de consument die een donkere
vloer wenst zijn er bijzondere decoren zoals een Antiek Wengé. (incl. soundblock)

Alloc

Alloc Heating System:

Alloc heeft een wereldprimeur met de lancering van het gepatenteerde Alloc Heating System: Laminaatvloeren met geïntegreerde verwarmingselementen. Met het Alloc Heating System legt u eenvoudig een laminaatvloer en vloerverwarming in één keer. Genieten van een nieuwe vloer met vloerverwarming is nog nooit zo snel, eenvoudig en goedkoop geweest!
Filmpje 1 Filmpje 2
 
Door alles in één hand komt vakwerk tot stand 
Rotterdam-Prinsenland: Anthonnetta Kuijlstraat 109, 3066 GS Rotterdam - Karpettenkelder telf. 010-210 33 00 - Rion Woninginrichting telf. 010-455 35 29